diumenge, 8 de desembre del 2013

Esquitx!

Avui la tècnica que penjaré en el blog és la de pintar amb raspall de dents. Bueno, no pintarem amb aquest com un pinzell sinó que l'utilitzarem per esquitxar el full de pintura, explico...

Primer de tot,  i com tots els altres, decidim el dibuix que volem fer o en aquest cas una paraula i el fem en un full en blanc apart. Començarem a retallar el contorn i un cop acabat ens quedarà la plantilla que la podrem usar o bé pintant el forat o amb el retall i pintar el voltant (com en el meu cas).

Un cop fet, barrejarem pintura amb una mica d'aigua per fer la barreja menys espesa, i sucarem el raspall de dents. Un cop aquest estigui ben impregnat de pintura amb el dit farem moure els filaments en direcció que l'esquitxada de pintura quedi cap al full. Ho podem fer amb tants colors com volguem, dependrà del dibuix que hem escollit.

Després ho deixarem assecar i ho barnissarem, i aquest és el resultat:


Us animo a probar-ho a casa, això sí, amb paper de diari a sota i amb bata que esquitxa! :)

________________________________________________________________________________

La creatividad es la facultad mental o espiritual que nos capacita para dar existencia, aparentemente a partir de nada, a algo que posea belleza, orden o significación.
Peter Brian Medawar